De voorjaarscatalogus 2017 is uit!

Met trots presenteren wij onze nieuwe catalogus. Een introductie door Eelco van Welie, directeur nai010 uitgevers.

In oktober konden wij op de Frankfurter Buchmesse met trots aankondigen dat nai010 uitgevers de door het Rijksmuseum Amsterdam geproduceerde publicaties zal gaan distribueren, zowel in Nederland en Vlaanderen als in de rest van de wereld. Ook de backlist van het Rijksmuseum zal via nai010 verkrijgbaar zijn. De vormgeving van al deze publicaties is in handen van internationaal vermaard
grafisch ontwerper Irma Boom, met wie we een bijzondere werkrelatie hebben opgebouwd. Wij zijn ontzettend blij met deze uitbreiding van ons fonds. Het Rijksmuseum heeft een moderne, vernieuwende manier gevonden om oude kunst te presenteren, een manier die heel goed aansluit bij het profiel van nai010.

In deze voorjaarsaanbieding presenteren we naast ons eigen programma, met een monografie van de Nederlandse kunstenaar en ontwerper Claudy Jongstra, het dertigste Jaarboek Architectuur in Nederland en tal van andere bijzondere publicaties, de eerste vrucht van onze samenwerking met het Rijksmuseum: buitengewone boeken over de kostuumcollectie van het ‘Rijks’, over sublieme miniatuurbeeldsnijkunst, over de collectie negentiende-eeuwse fotografie, plus de tweebandige catalogue raisonné van het verbluffende werk van Hercules Segers. We verwelkomen het Rijksmuseum bij onze uitgeverij en kijken er met u naar uit om de publicaties van het Museum van Nederland aan de wereld te tonen.

Eelco van Welie
directeur

Klik op de afbeelding om de catalogus online te bekijken. Leest u liever een papieren versie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • downloads: De voorjaarscatalogus 2017 is uit!