This webshop uses cookies
more information »
 

Projectleider publicaties

nai010 uitgevers is een toonaangevende, internationaal opererende uitgeverij op het gebied van architectuur, kunst en de ontwerpende disciplines. Per jaar verzorgt nai010 uitgevers zo’n 40 nieuwe titels, die wereldwijd worden gedistribueerd. Onze boeken onderscheiden zich door hun relevantie voor de actualiteit en door de kwaliteit van hun vormgeving, en stimuleren met hun vernieuwende en interdisciplinaire karakter de actuele maatschappelijke en culturele discussie.

 

nai010 is per direct op zoek naar een:

Projectleider publicaties

32-36 uur per week

Als projectleider publicaties ben je verantwoordelijk voor het realiseren van bijzondere, vaak meertalige boekproducties op het gebied van architectuur, kunst en ontwerp. Samen met auteurs, architecten, kunstenaars, ontwerpers en culturele instellingen ben je als projectleider verantwoordelijk vanaf het inhoudelijke idee tot aan de uiteindelijke realisatie van de publicatie. We werken samen met instellingen als het Rijksmuseum, Eye Filmmuseum, Designmuseum Den Bosch en ontwerpers als Joost Grootens en Irma Boom. Recente projecten zijn onder andere de nieuwe reeks Vrouwen in Architectuur, monografieën over Jean Paul Gaultier en Lucio Fontana, tentoonstellingspublicaties over Keith Haring in Schunck museum en renaissanceportretten in het Rijks.

Je biedt onze partners maximale ruimte voor het creatieve proces binnen de door jou bewaakte planning en begroting. Je onderhoudt daarbij dagelijks contact met betrokken grafisch vormgevers, drukkers, vertalers en redacteurs. Daarnaast stem je mogelijkheden en kansen op het gebied van marketing en sales af met de betreffende collega’s van de uitgeverij. nai010 uitgevers biedt je een uitdagende en afwisselende functie met ruimte voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en eigen inhoudelijke inbreng binnen een klein, toegewijd team in het hart van het Nederlandse culturele veld.

 

 

Wat we zoeken:

-          Minimaal drie jaar werkervaring met projectmanagement

-          Minimaal HBO werk- en denkniveau

-          Affiniteit met het culturele veld, met name de architectuur, kunst- en ontwerpwereld

-          Creatieve en proactieve houding

-          Commercieel instinct en een resultaatgerichte mentaliteit

-          Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

-          Uitstekende communicatieve vaardigheden

-          Stressbestendig en gestructureerd

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week, voor een periode van één jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het uitgeverijbedrijf.

 

Solliciteren

Stuur je CV vóór 1 mei naar vacature@nai010.com met als onderwerp: ‘Projectleider publicaties’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de directeur, Eelco van Welie (010-2010133 of info@nai010.com).